Home / Lifestyle / Win een herfst-theepakket!
Win een herfst-theepakket!

Win een herfst-theepakket!

Ik moet even beginnen met een verontschuldiging. Ik ben namelijk een jaar te laat met dit blogbericht! o.O

Hoezo te laat? Nou.. Wat je wel eens hoort over Youtube-sterren enzo, overkwam mij! Ik werd gevraagd om over een product in mijn blog te schrijven en kreeg in ruil zelf een cadeau en mocht er ook eentje gratis weggeven. Superleuk!

Alleen ben ik daar blijkbaar nog niet zo goed in (of ik moet nog even inkomen), want op de één of andere manier is er inmiddels alweer een jaar voorbij sinds ik dit cadeautje heb ontvangen. Heel gek. Nouja, voordeel is wel dat het nu weer opnieuw herfst is, want het ging om een herfst-theepakket.

Dus. Als je een herfst-theepakket wilt, moet je dat even laten weten.

Best leuk hoor. Ik ben normaal eigenlijk helemaal niet van de losse thee – meer van de Pickwick-zakjes, maar het maakt de beleving wel heel wat exclusiever. Dan gaat er toch een nieuwe wereld voor je open (blijkbaar bestaat er dus een losse thee-wereld). Het doet me een beetje denken aan een goed bakkie koffie, maar dan voor thee dus. En lekker ook!

Kijk, dit is het pakket:

En hier de inhoud:

Ik moet zeggen, zo’n theezeefje is toch wel makkelijker dan zo’n stom ei dat je moet vullen. Afwassen blijft alleen wel vervelend.. Bijzeondere namen: Africa’s star, Desert Flower Green Rooibos, Stripes and Banner en Indian Chai. Allemaal rooibosvarianten. Ze smaken eigenlijk allemaal echt superlekker.

En er zat ook een recept bij voor Indian Chai in melk. Even uitproberen natuurlijk.

Ja hoor, lekker!

Mocht je zelf willen kijken: https://www.evansnwatson.nl

En laten weten dus als je zelf een gratis thee-pakket wilt.

Je kunt met die zakjes trouwens best lang doen, één theelepeltje per theekop is niks op een zakje van 50 gram. Verbazend.

In ieder geval: Proost!

Zo, fijn dat dit bericht eruit is. Ik begin me altijd zo schuldig te voelen als iets te lang duurt, maar dat werkt vervolgens dan weer tegen, aangezien ik dan ook weer minder zin heb om dat iets te gaan doen. Oplossing? In dit geval: diep adem halen, verstand op nul en gewoon maar beginnen. De eerste 10 minuten zijn vaak het zwaarst, daarna wordt het vanzelf weer leuk 😉

Tijd voor een bakkie koffie.

Geintje, ik heb nog thee.

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeën, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

4 reacties

 1. Doe mij als echte theedoos maar een pakketje.

 2. Zo’n uitgebreid theepakket lijkt me wel wat voor de steeds korter wordende dagen en met de dalende temperaturen die op komst zijn. Een echte theefanaat als ik (die overigens de thee zowel uit zakjes drinkt als losse thee) wordt hier heel gelukkig van!

 3. Margriet Hilgers

  Hallo David , wat leuk zo’n theepakketje ik sta er wel voor open

 4. Aleid Nieuwenhuys-Vooren

  Beste David,

  Wat een mooie aanbieding. Ik merk dat de theeblaadjes nog niet verdord zijn. Wat een kwaliteit!
  Ik kijk graag diep in een theeglaasje. Dus…..

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog