Home / Lifestyle / Miracle Morning Challenge
Miracle Morning Challenge

Miracle Morning Challenge

Vandaag de derde dag van mijn Miracle Morning Challenge.

Nog niet mee bekend? Hieronder in de afbeelding de kern samengevat:

Ik heb voor mijzelf nu standaard de wekker op half 6 gezet (HALF 6!! Wat doe ik mijzelf aan?! o.O)

En: Ja, het valt mij behoorlijk zwaar. Niet gek natuurlijk. Half 6.. Ik ben overdag een stuk meer moe door die verschuiving in dagritme. Niet leuk.. Maar goed, in het boek staat dat je in 20 dagen van superzwaar naar superfijn verschuift en dat de laatste 10 dagen alleen maar geweldig zijn, zodat je nooit meer anders wilt. Ik ben benieuwd..

Groot voordeel is in ieder geval wel dat ik nu eindelijk weer de tijd heb en neem voor dagelijks gebed, denken, plannen, lichamelijke oefeningen, Bijbellezen en blogberichten schrijven! Das dan toch wel heel erg cool..

Nu maar hopen dat de extra positieve start sterker is dan de extra vermoeidheid die het oplevert (of dat die laatste snel verdwijnt!) Ik ben benieuwd. Ik laat het weten!

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeën, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog