Home / Geloof / Nieuwe dag
Nieuwe dag

Nieuwe dag

De mogelijkheden vandaag zijn groot. Er is een volledige dag tijd
beschikbaar, aan mij gegeven. Om iets goeds te doen, om iets groots te
doen. Niet het afwerken van punten, niet het slechten van problemen, maar
het bouwen van succes! Ik weet, ik sta aan het begin van iets moois, iets
groots. Ik weet, hoe de weg ook gaat, Hij blijft bij mij.
Jezus, help mij om trouw te blijven aan mijzelf, niet verblind door aardse
schatten, maar enthousiast over uw koninkrijk dat komen gaat!

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeën, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog