Home / Lifestyle / Chocolademelk
Chocolademelk

Chocolademelk

Annemarie en ik hebben een traditie: elke keer als we ergens warme chocolademelk met slagroom bestellen maken we een foto van onszelf.

Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke compositie van al die foto’s over 50 jaar! De foto’s zien er nu al anders uit dan 2 jaar geleden met zo’n extra persoontje erop šŸ˜‰

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeƫn, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog