Home / Workflow / Timely
Timely

Timely

Eén van de ingewikkeldste dingen aan een eigen bedrijf vind ik het bijhouden van werkuren. Ik heb het een paar jaar lang geprobeerd met excel, maar raakte altijd hopeloos achter en de sheet werd steeds onoverzichtelijker. Een belangrijk aspect aan een goed werkende methode is het gebruiksplezier (waar gemak een onderdeel van is). Des te meer plezier in het gebruik, des te consequenter het je lukt om het daadwerkelijk te gebruiken. Met excel was dit duidelijk onder de maat.

Vorig jaar ben ik op grote zoektocht gegaan naar een nieuw systeem, het liefst gratis, maar ondanks een dag lang speuren vond ik geen enkel systeem naar mijn smaak. Te ingewikkeld, veel te veel opties, veel te weinig opties.. Uiteindelijk heb ik een eigen systeem gemaakt met Access waar ik behoorlijk tevreden over was. Maar nu een jaar later is het resultaat opnieuw dat ik nog niet de helft van mijn uren heb gelogd..

Tijd voor een nieuw systeem. Inmiddels ben ik Timely tegengekomen. Groot nadeel: de kosten. Groot voordeel: overzichtelijk, precies de juiste functies en supermakkelijk in gebruik. Het verdient een shot.

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeën, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog