Home / Lifestyle / Creaweek
Creaweek

Creaweek

Eén keer per jaar houden Annemarie en ik een creaweek: een week waarin we onszelf even resetten en op een cratieve manier opnieuw gaan kijken hoe we ons leven willen invullen. Een vast onderdeel hiervan vormt de “creatieve levensplanning”. Uit een stapel tijdschriften knippen we los van elkaar alle plaatjes die ons aanspreken. Daarna bespreken we ze met elkaar: waarom spreekt het plaatje je aan? Daarna groeperen we de plaatjes binnen één grote compilatie. Daarna de volgen de vragen: “Wat zeggen deze plaatjes over onze levenswensen?” en “Welke doelen voor het komende levensjaar kunnen we hieruit extraheren”?

In de foto zie je onze compilatie van 2016.

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeën, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog