Home / Lifestyle / Wekker die niet tikt
Wekker die niet tikt

Wekker die niet tikt

Noem me ouderwets, maar een analoge wekker met mooie grote wijzerplaat, in plaats van gewoon je iPhone instellen, heeft toch wel wat. Helaas hebben bijna alle analoge wekkers één groot nadeel, ze tikken! Het zal misschien aan mij liggen, maar ik kan dus absoluut niet slapen in dezelfde ruimte als een tikkende klok.. Gek genoeg wordt op geen enkele wekkerwebsite het tik-volume als specificatie opgenomen terwijl mij dat nou één van de belangrijke eigenschappen lijkt.. Gelukkig heb ik na heel wat google-searches eindelijk een wekker gevonden waar de ‘stille tik’ in de beschrijving is opgenomen. Weliswaar moet hij helemaal uit China komen, maar dan heb je (hopelijk) ook wat. Ben benieuwd!

 

Over David

Echtgenoot en vader, katholiek, Baarnaar, bioloog en archeoloog, docent, zzp-er en webdeveloper. Ik hou van inspirerende ideeën, filosoferen, lifehack-boeken, avontuur, plofbanken, goeie series, spelletjes en speciaalbiertjes. Met deze website wil ik dagelijks mijzelf en anderen inspireren en vermaken. Hulp nodig met een website? Stuur me een mailtje!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.Vereiste velden zijn aangegeven *

*

Scroll omhoog